Pookknop Citroën ax GTI vervangen

Pookknop Citroen ax GTI vervangen Na 19 jaar trouwe dienst is het dan toch zover gekomen. Annabella haar pookknop heeft het begeven, ik denk door het lang in de zon staan. Echter niet getreurd, het is namelijk Citroën en er is gewoon nog een nieuwe pookknop leverbaar en al dit moois voor maar €16,72. Dus net even met grof geweld de oude knop eruit moeten halen. Deze was nogal bros dus kwam er in stukjes af. En de nieuwe pookknop terug geplaatst. Kan ze er weer 19 jaar tegenaan. Voor de geïnteresseerden, een originele Citroën AX GTI versnellingspookknop is nog nieuw bij Citroën te bestellen onder nummer: 2403 c9. IMG_9437 IMG_9438 IMG_9440 IMG_9441 IMG_9442

2 Comments

  1. Hoi!
    Ik zie dat het al een heel oud bericht is wat hier staat maar ik probeer het toch ff! Ik ben trotse eigenaresse van een ax vulcane. Alleen heb nu het zelfde probleem met mijn pook. Ik vraag mij dus af waar u pook vandaan komt en of ik hem daar ook nog kan krijgen. Ik hoop dat u mij kan helpen! Groetjes merel

    • HI MErel,

      Beetje laat misschien 🙂 Ik heb de pook bij de Citroen dealer in Nieuwegein besteld. Maar is bij elke Citroen dealer gewoon te bestellen met het order nummer 2403 c9.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*