Blok zit erin

Er is een begin gemaakt aan de motoswap! Eerst moest de oude motorsteun uit de ax geboord worden, hier kwamen we nog wat roest tegen, dus dat is eerst weg gehaald. Daarna kon de motorsteun van de saxo vastgelast worden. Deze met smeerkit en lak afgewerkt. (null) Daarna kom het blok gepast worden, deze hangt er dupe (null) (null) (null) (null) Daarna konden we het blok passen en vast zetten. Hij hangt er super netjes in, de motorruimte wordt goed gebruikt! Voor: (null) Na: (null) (null) De volgende uitdaging zal ht pas maken van de radiateur worden. De saxo radiateur moet erin komen, echter is deze twee keer zo groet als die van de ax origineel. Dat wordt hakken, zagen, slijpen en lassen. (null) (null) (null) (null) Als dit gedaan is moeten we schakelhevels en de electra nog doen, maar het krijgt vorm. Donderdag verder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*